AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla öldürülmek

Kahve falında tabancayla öldürülmek

Kahve falında tabancayla öldürülmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla öldürülmek gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Kahve falında tabancayla birini öldürmek adının yayılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini tabancayla öldürmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek aşık olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulup ölmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla öldürülmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir