AnaSayfa / Genel / Kahve falında para saklamak

Kahve falında para saklamak

Kahve falında para saklamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında para saklamak gördüyseniz:

  • Bir kez konuya dahil olursanız, dışına çıkmak için haddinden fazla enerji tüketilmesi gerekebilir.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulur.

Kahve falında para bulmak ve saklamak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk para saklamak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yastığa para saklamak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının parasını saklamak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında parayı saklamak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında eşinden para saklamak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir