AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta yemek görmek

Kahve falında tabakta yemek görmek

Kahve falında tabakta yemek görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, depresyona gireceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında tabakta yemek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla şey almak istiyorsunuz.

Kahve falında tabaklarda yemek görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yemek dolu tabak görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tabaklara yemek koymak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yemek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta yemek görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tabağına yemek koymak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bir tabaktan yemek yemek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yediğini görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir