AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette su içmek

Kahve falında tuvalette su içmek

Kahve falında tuvalette su içmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işinde aranan biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette su içmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Kahve falında tuvalette su içmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvaletten su içmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette içki içmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette çay içmek başarısının çoğalacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında tuvaleti su basmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerinde kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su ve tuvalet görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek kazancında artış olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir