AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta pirinç görmek

Kahve falında tabakta pirinç görmek

Kahve falında tabakta pirinç görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, gelişim içine girileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kazançta zarar edeceğine, kendisini korumaya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta pirinç gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta pirinç görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç temizlemek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pirinçle dolma yapmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında çok pirinç görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç yere dökmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kalp kıracağına işarettir.

Kahve falında sütlü pirinç görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir