AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç temizlemek

Kahve falında pirinç temizlemek

Kahve falında pirinç temizlemek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, geçecek güzel bir ömre, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç temizlemek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Kahve falında pirinç temizlemek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden pirinç almak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç çorbası görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç dikmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında pirinç pişirdiğini görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında birinden pirinç almak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, parasal krizler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çuvala pirinç doldurmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kendisini korumaya alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve mercimek görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir