AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta yumurta görmek

Kahve falında tabakta yumurta görmek

Kahve falında tabakta yumurta görmek ele güne muhtaç olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta yumurta gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında tabakta yumurta görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir tabak pilav yemek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında naylon tabak görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında tabak atmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak satın almak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak ve bardak görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tabak görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir