AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek kötü günleri geride bırakacağına, amacına nail olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında tabakta kırmızı elma gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında tabakta elma görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tabak görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı tabak almak sorunlu bir dönem geçirileceğine, geleceğin güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı elma çalmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet eder.

Kahve falında yerden kırmızı elma toplamak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında birine kırmızı elma görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir