AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta elma görmek

Kahve falında tabakta elma görmek

Kahve falında tabakta elma görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, haram mal yiyip içeceğine inanılır.

Kahve falında tabakta elma gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında tabakta elma görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında altın tabak görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında tabağa yemek koymak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tabak baklava görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında tabağa yazı yazmak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, içinin de rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabakta helva görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabaktan süt içmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir