Kahve falında kirazın içinde kurt görmek

Kahve falında kirazın içinde kurt görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, mirasa, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında kirazın içinde kurt gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Kahve falında kirazın içinde kurt görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu kiraz yemek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış kiraz görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirazda kurt görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kiraz görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz kurdu görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında etin içinde kurt görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında burun içinde kurt görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir