AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri kiraz görmek

Kahve falında iri kiraz görmek

Kahve falında iri kiraz görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri kiraz gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında iri kiraz yemek parasız kalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına inanılır.

Kahve falında iri kiraz görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında iri boğa görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işaret etmektedir.

Kahve falında iri fındık görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında iri deniz kaplumbağası görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri üzüm yemek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında iri dut görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir