AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kiraz görmek

Kahve falında büyük kiraz görmek

Kahve falında büyük kiraz görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kiraz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin manipulatif cümleleri ya da aklınıza yatmayan önerileri varsa, katılıyor ya da inanıyor gibi yapmanızın çok da mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Kahve falında büyük kiraz yemek acıların ve gözyaşının dineceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kiraz görmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz toplamak yemek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kiraz paylaşmak eline geçen malları tutamayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz dut yemek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kiraz yediğini görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına tabir olunur.

Kahve falında vişne kiraz görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kiraz kurusu yemek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir