Kahve falında çinko tabak görmek

Kahve falında çinko tabak görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Kahve falında çinko tabak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Kahve falında çinko tabak görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında çinko görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çinko tencere görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çinko çatı görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çinko tepsi görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında bir tabak tatlı yemek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Kahve falında siyah tabak kırmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tabak tatlı görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir