Kahve falında bir tabak zeytin görmek

Kahve falında bir tabak zeytin görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, huzurunun da yerine geleceğine, onlara çok bağlı olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tabak zeytin gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Kahve falında tabakta zeytin görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalettir.

Kahve falında tabakta siyah zeytin görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin tabağı görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir tabak zeytin görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çerez tabağı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Kahve falında tabakta yeşil üzüm görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kişinin afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çelik tabak görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabağa sıçmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top