AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta çorba görmek

Kahve falında tabakta çorba görmek

Kahve falında tabakta çorba görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, bol rızık sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında tabakta çorba gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında tabakta çorba görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, büyük bir aşk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimek çorbası görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine çorba dökmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine çorba içirmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında çorba döktüğünü görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çorba istemek acıların ve gözyaşının dineceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur çorbası içmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayran çorbası görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir