AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tabak baklava görmek

Kahve falında bir tabak baklava görmek

Kahve falında bir tabak baklava görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak baklava gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında bir tabak baklava görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tabakta baklava görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sütlü baklava yemek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş baklava görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında baklava yediğini görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulur.

Kahve falında baklava çalmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüden baklava almak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baklava görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir