AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta baklava görmek

Kahve falında tabakta baklava görmek

Kahve falında tabakta baklava görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tabakta baklava gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında bir tabak baklava görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabakta baklava görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baklava ikram etmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin baklava yaptığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tepsi baklava görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şerbetsiz baklava görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında hediye baklava almak planlarının gerçekleşeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinden baklava almak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir