AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye baklava almak

Kahve falında hediye baklava almak

Kahve falında hediye baklava almak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ticaretinin gelişeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hediye baklava almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında hediye baklava almak kendi işinin başına geçeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşla baklava yemek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı baklava yediğini görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birine baklava vermek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında baklava börek yapmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına alamet eder.

Kahve falında baklava hamuru açmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında ballı baklava yemek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Kahve falında baklava görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir