AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta armut görmek

Kahve falında tabakta armut görmek

Kahve falında tabakta armut görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta armut gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında tabakta armut görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulur.

Kahve falında üzüm ve armut görmek kendi işinin sahibi olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mor armut görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden armut almak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden armut toplamak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında yarım armut görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalettir.

Kahve falında dalında armut yemek bekar ise evleneceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölüye armut vermek gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir