AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta süt görmek

Kahve falında tabakta süt görmek

Kahve falında tabakta süt görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, azap çektiğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında tabakta süt gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında tabak içinde süt görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabaktan süt içmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta süt görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında tabak takımı görmek hastaysa şifa bulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta nar görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabakta kıl görmek dertlerinin dermanını bulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek sözünde duracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kırılan tabak görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir