AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak hediye almak

Kahve falında tabak hediye almak

Kahve falında tabak hediye almak mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, sıkıntısının biteceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabak hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında cam tabak hediye almak manevi olarak huzur içinde olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak hediye almak hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına inanılır.

Kahve falında tabak hediye almak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tabak tabak yemek görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında tabakta tatlı görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabakta yeşil biber görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tabak kırmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ne yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir