AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta tatlı görmek

Kahve falında tabakta tatlı görmek

Kahve falında tabakta tatlı görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında tabakta tatlı gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyleri açıklamaya çalışmak oldukça zor olabilir.

Kahve falında tabakta tatlı görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabağa tatlı koymak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında bir tabak tatlı yemek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı tabağı görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında bir tabak tatlı görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tabaktan yemek yemek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krom tabak görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta armut görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir