AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta yeşil biber görmek

Kahve falında tabakta yeşil biber görmek

Kahve falında tabakta yeşil biber görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, başarılı adımlar atacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tabakta yeşil biber gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında tabakta yeşil biber görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında tabakta yeşillik görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakta yeşil üzüm görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil tabak görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan yeşil biber almak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil biber çalmak kar elde edileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates ve yeşil biber görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil acı biber almak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, dertleşerek moral bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir