AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak üstünde uçmak

Kahve falında uçak üstünde uçmak

Kahve falında uçak üstünde uçmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, güzel haberler alacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, rütbe edineceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Kahve falında denizin üstünde uçakla uçmak gözden düşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında uçağın üstünde uçmak her gün daha fazla dolacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uçak üstünde uçmak sağlıklı bir kişi olmaya, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla denizin üstünde uçmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında uçakla alçaktan uçmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçakla uçmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında uçağın üzerinde uçmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir