AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünden uçmak

Kahve falında deniz üstünden uçmak

Kahve falında deniz üstünden uçmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kötü duygularından arınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında arabayla denizin üstünden uçmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde uçakla uçmak arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Kahve falında arabayla denizin üstünde uçmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünden uçmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde uçakla uçmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında uçakla denizin üstünde uçmak uzun uzun dalıp gideceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizlerin üstünde uçmak onun yolundan ayrılmayacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde uçmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir