AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde namaz kılmak

Kahve falında su üstünde namaz kılmak

Kahve falında su üstünde namaz kılmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, aile saadetinin artacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında su üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında su üstünde namaz kılmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde namaz kılmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın üstünde namaz kılmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde namaz kılmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak rahat ve güzel günler geçireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde namaz kılmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir