AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin üstünde oturmak

Kahve falında kabenin üstünde oturmak

Kahve falında kabenin üstünde oturmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet eder.

Kahve falında kabede oturmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabenin üzerinde oturmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin üstünde olmak kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde kabe görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin üstünü görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabenin üstünde melek görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir