AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün üstünde gitmek

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, dertlerinin artacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hastalıkların son bulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini otobüsün üstünde görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üstünde oturmak sabrını zorlayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında deniz üstünde otobüs görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde otobüs görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle gitmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Kahve falında hacca gitmek için otobüse binmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında giden otobüs görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir