AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş üstünde kazan görmek

Kahve falında ateş üstünde kazan görmek

Kahve falında ateş üstünde kazan görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş üstünde kazan gördüyseniz:

  • Size karşı kayıtsız tavırları olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında ateş üstünde kazan görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hile ile mal elde etmeye delalettir.

Kahve falında ateşte kazan görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, parasal ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş üstünden atlamak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başının üstünde ateş görmek moralinin bozulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ateş üstünde namaz kılmak dinde tartışmaya, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde ateş görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir