AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarına oturmak

Kahve falında deniz kenarına oturmak

Kahve falında deniz kenarına oturmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisi için mal mülk alacağına, başına türlü işler geleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarına oturmak gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında deniz kenarında oturmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarına oturmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin kenarında oturmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hak yemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında oturduğunu görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göl kenarında oturmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak kasasının daha çok para dolacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir