AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar kenarında oturmak

Kahve falında mezar kenarında oturmak

Kahve falında mezar kenarında oturmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalettir.

Kahve falında mezar kenarında oturmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında oturmak gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahil kenarında oturmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında deniz kenarında oturduğunu görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında oturmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında kayalıklarda oturmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında oturmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir