AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde tırnak görmek

Kahve falında suyun içinde tırnak görmek

Kahve falında suyun içinde tırnak görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hayatını yoluna koymaya, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, konfor içinde yaşayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde tırnak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında suyun içinde tırnak görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde tırnak görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalettir.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde at görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinden birini kurtarmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında su içinde namaz kılmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini su içinde görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir