AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden birini kurtarmak

Kahve falında suyun içinden birini kurtarmak

Kahve falında suyun içinden birini kurtarmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, itibar kaybedeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.

Kahve falında suyun içinden birini kurtarmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında birini kurtarmak için suya atlamak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet eder.

Kahve falında suya düşen bebeği kurtarmak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında suya düşen birini kurtarmak söz sahibi olacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Kahve falında suya atlayıp birini kurtarmak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, insan sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde kurt görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir