AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini su içinde görmek

Kahve falında ölmüş birini su içinde görmek

Kahve falında ölmüş birini su içinde görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini su içinde gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde inek görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde yumurta görmek geçmişi unutup geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında suların içinde yürümek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını suyun içinde görmek atılım yapacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yılan öldürmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinden para almak ömrünün uzun olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir