AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde at görmek

Kahve falında su içinde at görmek

Kahve falında su içinde at görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, talihinizin artacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde at gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Kahve falında su içinde at görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, el açmayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde at görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında atı evin içinde görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde beyaz at görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde at görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde at görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ev içinde at görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde at görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir