AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında yemeğin içinde tırnak görmek sevineceğine, dertlerin bölüşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde tırnak görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde tırnak görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı yemek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak yemek etrafına güzel insanların dolacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi tırnağını yemek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının tırnağını yemek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir