AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde siyah balık görmek

Kahve falında suyun içinde siyah balık görmek

Kahve falında suyun içinde siyah balık görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde siyah balık gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Kahve falında suyun içinde siyah balık görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kazançlı çıkacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalettir.

Kahve falında bulanık su içinde balık görmek çok mutlu edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde balıklar görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında akan su içinde balık görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, statü atlayacağına işarettir.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir