AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek

Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek

Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük balık gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Kahve falında su içinde büyük balık görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryum içinde büyük balık görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde büyük balık görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde büyük balık görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük yılan görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında büyük tatlı su balığı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir