AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirincin içinde karınca görmek

Kahve falında pirincin içinde karınca görmek

Kahve falında pirincin içinde karınca görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirincin içinde karınca gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizi yeni bir forma sokmanıza yardım edecek bir fırsat doğabilir.

Kahve falında pirincin içinde karınca görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç içinde karınca görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde pirinç görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç içinde böcek görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç içinde kurt görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında pirincin içinde böcek görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde pirinç görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir