AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalın içinde patates görmek

Kahve falında çuvalın içinde patates görmek

Kahve falında çuvalın içinde patates görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında çuvalın içinde patates gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında çuvalın içinde patates görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuval içinde patates görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalda patates görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bir çuval patates görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvallarla patates görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla patates almak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında patates dolu çuval görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir