AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine inanılır.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kısmetlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde yılan görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde yılan görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde beyaz yılan görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, ismini herkese duyuracağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde siyah yılan görmek mevkilerinin yüksek olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir