AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini suyun içinde görmek

Kahve falında eşini suyun içinde görmek

Kahve falında eşini suyun içinde görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kazancı arttıracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yönlendireceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eşini suyun içinde gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Kahve falında eşini suyun içinde görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini beyazlar içinde görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, büyük bir servete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kanlar içinde görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin suya düştüğünü görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulur.

Kahve falında eşine su vermek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek rakiplerini mağlup edeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin su içtiğini görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir