AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek

Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek

Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, rahat bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaldığını gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Kahve falında su içinde kalmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suların içinde kalmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde kalmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında sular içinde kalmak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangın içinde kalmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş içinde kalmak masa başı bir işe girileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Kahve falında dumanın içinde kalmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir