AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde altın toplamak

Kahve falında suyun içinde altın toplamak

Kahve falında suyun içinde altın toplamak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sermaye kaybedeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde altın toplamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında suyun içinden altın toplamak eve huzurun ve bereketin geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde altın toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gülmeye hasret kalacağına delalettir.

Kahve falında su içinde altın toplamak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, dertlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinden altın toplamak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çamurun içinden altın toplamak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinden balık toplamak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde para toplamak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir