AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde küçük balık görmek

Kahve falında suyun içinde küçük balık görmek

Kahve falında suyun içinde küçük balık görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde küçük balık gördüyseniz:

  • Netleştirilmesi gereken şeyler var.

Kahve falında suyun içinde küçük balık görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde küçük yılan görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, haksızlıklara uğranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde siyah balık görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde büyük balık görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde yılan balığı görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinden balık toplamak galibiyetlerinin de çoğalacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir