AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden balık toplamak

Kahve falında suyun içinden balık toplamak

Kahve falında suyun içinden balık toplamak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden balık toplamak gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Kahve falında suyun içinden balık toplamak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinden para toplamak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinden altın toplamak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinden mantar toplamak yenileneceğine, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde altın toplamak elinin bolluk göreceğine, aile hayatının hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak mal kayıpları da yaşayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir