AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde çiçek görmek

Kahve falında suyun içinde çiçek görmek

Kahve falında suyun içinde çiçek görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde çiçek gördüyseniz:

  • İş birliği veya ekip çalışması gerektiren konuların ana hatlarını öğrenmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında su içinde çiçek görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde çiçek görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekler içinde görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çiçekler içinde oturmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini çiçekler içinde görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde çiçek görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir