AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler içinde görmek

Kahve falında çiçekler içinde görmek

Kahve falında çiçekler içinde görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekler içinde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kar içinde çiçek görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çiçekler içinde görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev içinde çiçek görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekler içinde görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin içinde yürümek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçekler içinde olmak bunun da geleceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir