AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini çiçekler içinde görmek

Kahve falında kendini çiçekler içinde görmek

Kahve falında kendini çiçekler içinde görmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini çiçekler içinde gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında saksı içinde çiçek görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında su içinde çiçek görmek üzüntülerin sona ereceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çiçekler içinde görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında ev içinde çiçek görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında saksının içinde çiçek görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalettir.

Kahve falında çiçeklerin içinde olmak elinin darlığa düşeceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir