AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekler içinde oturmak

Kahve falında çiçekler içinde oturmak

Kahve falında çiçekler içinde oturmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, mutsuz ve üzgün olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, üstün başarılar alacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çiçekler içinde oturmak gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında çiçekler içinde oturmak zamanla daha çok para elde edeceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işarettir.

Kahve falında buğdayın içinde oturmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz içinde oturmak onları rahat ettireceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik içinde oturmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kazançlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerin içinde oturmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında topluluk içinde oturmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde oturmak çok pişmanlık duyacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir